Langtidsleie

Sponset artikkel fra Lånemegleren.no


Hyttelivet er rett og slett helt fantastisk og er en stor drøm for mange nordmenn. Dette er en slags nasjonalromantisk tanke som ligger dypt lagret i folkesjelen, og absolutt ikke noe man skal tulle med. Dessverre er det slik at det blir kun med drømmen for de aller fleste og dette er naturligvis trist. Å oppfylle en drøm som dette er det ikke alle som har økonomi til, men ikke gi opp for det. Det finnes håp og det håpet dreier seg om å langtidsleie.

Hyttedrømmen eies av mange!

Da kan du leie en hytte i flere perioder i løpet av året og betale for hvert opphold. Dette vil naturligvis koste penger, men husk på at du får svært mange hyttedøgn for prisen det koster å sette opp en helt ny hytte eller å kjøpe. Å låne penger til utleie kan man også gjøre og her er alternativene mange – (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.). Ved å søke om et lån som dette får du det beste tilbudet på markedet uten at du behøver å gjøre noe av jobben selv.

Det beste med å leie på denne måten er at du kan variere hvor du leier fra år til år, og dette er en fordel man ikke skal kimse av. Man kan fort oppleve at man blir lei av det området man befinner seg i og da sier det seg selv at det er kjedelig hvis man har kjøpt eller bygd selv. Ett år har du kanskje lyst til å tilbringe litt tid med sjøen, mens du andre ganger ønsker å være på høyfjellet i nærheten av skianlegg og alpinbakker. Muligheten er derfor endeløse og for deg som ikke liker å låse deg fast til ting vil dette være en perfekt løsning.

Hvis dette er noe som du synes høres fristende ut anbefaler vi rett og slett at du setter i gang med letingen. Det kan være smart å bruke et nettsted som for eksempel Finn.no, for der vil du nesten garantert finne et eller annet som kan være interessant for deg og din familie.

Som vi nevnte tidligere: lånefinansiering er en mulighet og på denne siden finner du en oversikt over banker i Norge.